fredag 8 februari 2013

Gala Flashback

Tillbaka till vardagen kan man säga. Regn, slask och jobb.

Men vad som gör det så lätt att uthärda är att man då och då  genom/tack vare Cabaret Moulin får uppleva helt magiska kvällar. Låt mig berätta lite om galan.

Tänk er att börja en dag i Stockholm stad ( där Krullan o Alexandra tror att de står och väntar på mig på HöTORGET ) när de i själva verket står på en högt trafikerad gata. Man fortsätter med en fika, som följs av shopping som följs av en stadig lunch. Därefter tar du dig till hotellet för att få lite skönhetssömn. Planeringen av kvällens outfit sätts igång o plötsligt står man helt färdigsminkad. Du blir upphämtad av en taxi. Stiger ut vid det vackra Circus, din kavaljer följer dig till röda mattan som man blygt känner för att smita igenom men en oerhört påstridig bekant tvingar oss till den o säger till o med till fotograferna att ta ett snyggt foto av oss. TACK

Vi minglar och ser det ena kända ansiktet efter det andra och man kämpar med att inte bli för starstrucked. Underbara Lauri, dragkollega från Stockholm begär att få följa oss till vårt bord. Väl där sitter vi tillsammans med Jessica Folker och Soran Ismail ( som dessutom fick pris som årets hetero ).
Bordet bakom finner vi bland annat Anja Pärson och Kajsa Bergqvist. På oerhört nära håll har vi även Darin, Pernilla Wahlgren, Jenny Silfver, Hanna Lindblad och apsnygga Marie Serneholt.

Galan börjar med en sjukt rolig inledning, Jenny Strömstedt visar sig vara klockren. Galan är dock inte bara rolig, den bringade en hel del tårar till våra ögon. Vid flertalet tillfällen föll tårarna rikligt. Se galan på Tv4 på lördag så förstår ni vad vi menar.

Höjdpunkten var utan tvekan när vår Kronprinsessa stegade in i lokalen, jublet hade inga gränser. Talet hon höll var från hjärtat, det var äkta, det träffade mitt i prick. Även om man diggar kungahuset eller inte så var detta oerhört viktigt för HBTQ.
Jonas Gardell, kvick som han är fyrade av kvällen bästa replik, Victoria, du må vara vår kronprinsessa men ikväll är det jag som är drottning. Och så rätt han hade, vilken man.

Efterfesten var fantastiskt rolig och man bara njöt av varje sekund.

Nu vann vi inte men bara att få vara nominerade i samma kategori som After Dark är ju vansinnigt.

Vi är oerhört priviligerade som får gå på dessa tillställningar och det är ju tack vare er, ni som röstat på oss... Så jag vill, tillsammans med Krullan o Alexandra som joinade mig på galen säga ett enormt stort tack..

TACK TACK TACK

Nu laddar vi för nästa show, 1 mars - vi ses väl


Carina De Soleil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar