lördag 21 september 2013

Elecktras nummer 6/9


Detta är våra dansnummer med Elecktra från premiären...

"Its my Life":

Detta är ett nummer från Eurovision 2013. Jag minns när vi tittade på det tillsammans, så berättade Robin att han älskade den. Så för mig var det ingen chock när han sade att detta var ett av hans nummer till premiären. Jag är inte överförtjust i den, men dansen som Alexandra och Robin hade koreograferat ihop blev jätte bra :) Det handlade om mycket improvisation på scen, vi gjorde olika varje gång (vilket var meningen, för att få bort stela rörelser) och armrörelserna skapade känslan av ett inre lugn. Maskerna vi hade på oss gjorde numret lite mystiskt och nu i efterhand kan jag verkligen se hur vackert det är. MEN, jag kan säga att ha en tajt mask på sig när man har lååånga ögonfransar var inte lätt. Jag minns när vi byter plats och jag går bakom Elecktra så försöker jag rätta till masken (jag blundar nästan med ena ögat för ögonfransen böjde sig och gick in i ögat) och jag tänkte (som vanligt) "Ingen ser detta, ingen ser detta". Men på videon ser man hur jag förgäves försöker rätta till masken... ser ju inte snyggt ut :) men ibland måste man. Haha, precis som när vi uppträdde med Carina till La la love. Jag och Cia bytte klänning i sista sekund och hon hade nålat in sin. TROR NI INTE att en av nålarna gick upp och stack mig rakt in i armhålan så fort jag rörde armarna. paniken flödade och det stack ju som f*n. Det var inte graciöst när jag försökte dra bort nålen från klänningen. Kunde ha förstört dansen... ;) men som sagt, ibland måste man... till slut var det bara att bita ihop och köra med nålen i armen ;)

ÄLSKAR Alex pose här och Vivis uttryck. Jätte vackert :)
"Me me me":

Hehe, detta är en låt som inte riktigt föll mig i smaken från början. Men sen älskade jag den... De andra tjejerna kallar det för Krull-låten, JUST för att hon sjunger "Me me me". De har fått för sig att jag ÄLSKAR att stå i rampljuset och leka kändis, jag förstår inte var de fått det ifrån. Jag är rätt så blyg av mig....
Jag och Robin hade samma visioner till detta nummer, det skulle bli lite käckt, lite oförutsägbart och "freaky" aktigt... Och det lyckades vi nog med. Här är armrörelser som är lite inspirerade från Sweet Charity från 60-talet, men i uptempo version, blandat med erotiska anspel, blandat med jazzsteg. Det är en liten kompott av allt :) Och vi hade våra FRÄCKA peruker som satt hårt fast för att vi skulle kunna svänga med håret... Eller ja, den satt hårt fast på alla utom mig... Ingen i publiken kunde nog undgå att peruken flög av mig i slutet. Hmm, ja, sånt som händer... men som INTE borde få hända. Jag hade spänt den innan, men jag hade problem med att få håret under att sitta rätt, så på något sätt gled den av. Om vi gör den fler gånger ska jag LOVA att den sitter fast!!!!!!!

 


 Haha, kolla in Vivis min. Hon lever sig verkligen in i karaktär :)
  Och Elecktra är VANSINNIGT snygg i denna röda peruk som Caseals har stylat!


Elecktra gjorde ett uppskattat klädbyte. Boobies :)
Och här ser ni att peruken är på väg av så jag fångar den med händerna...
 Vi svänger rätt längre, så jag har ingen chans att sätta fast den direkt...

Och därför fick slutposen bli denna :) Haha....
 
Underbart att ha Fredrik Rasmussen (fotograf) som fångar dessa stunder... :)
All eloge till dig!!!! Kramar / K

1 kommentar:

  1. HAHAHA ja det var superhärlig show. Måste säga att för mig gör det inget att det inte blir 10000%.. räcker med 5000%... kramis från scenografiskaparen (nu när jag ser det senaste ordet blev det rätt kul scenogra-fisk-aparen)

    SvaraRadera