lördag 3 november 2012

Bilder backstage

 
Jag håller med föregående talare. Gårkvällen var magisk. Svävar lite på moln fortfarande av alla fina kommentarer och galna applåder. Att få höra hela utvärderingar om min dans, mina moves och min utstrålning är helt sjukt. Man blir väldigt glad när människor tar sig tid att berömma på det sättet. Och responsen som divorna får på facebook är enorm, de är så otroligt omtyckta och CM-"fansen" blir alltfler.
 
Alexandra skrev två saker som hände under showen igår. Hon själv fick enorm kramp i bröstet efter första numret, hon stod böjd med ryggen och andades tungt i flera minuter. Blev lite orolig där och min hjärna börjar genast förbereda sig på hur vi löser danserna om hon inte kan gå på scen. Ska vi göra dansen på två... eller tre!? Formationerna måste ändras, stegen kanske måste bytas...!? Min hjärna gick verkligen på högvarv, samtidigt som vi bytte om. Men efter ett tag mådde hon bättre och jag behövde inte tänka så mkt mer... ;)
 
Sen hände det som inte får hända. Min axel hoppade ur led. Den har gjort så flera gånger förr, och den hoppar alltså tillbaka av sig själv (axelluxation) men det gör så förbaskat ont. Och jag känner mig förlamad i armen ett tag efteråt. Och i den stunden hann jag tänka massa.... Vi dansare var nämligen nere bland middasgästerna och dansade när den hoppade ur led. Precis innan vi är på väg upp på scen gör vi en rörelse med armarna som min axel inte orkade just då, så den hoppade. När jag är påväg mot trapporna ser jag ju självklart dörren till vår loge och jag hinner tänka "Ska jag bara gå ut genom den? Det här är ju inte klokt. Jag kan ju inte fortsätta dansa nu... Jag får gå av scen" Paniken bara flödade inom mig.... Givetvis går jag inte av scen utan springer uppför trapporna, fram till Carina och börjar dansa, och jag gör rörelserna med "halv arm". Så mina rörelser ser lite annorlunda ut. Alexandra, som dansar bredvid mig, vet inte vad som har hänt men ser att jag gör annorlunda, så hon sänker sin arm också för att det inte ska se osynkat ut. Mkt professionellt av henne!!
 
Här är lite bilder på oss dansare, som vi försöker hinna ta under showen.
Divorna är så upptagna med alla sina nummer, så de posar sällan ;)
 
 

Kläderna till "Shout". Detta var numret där min axel bestämde sig för att hoppa ur led. Har sett det på filmen nu i efterhand och det ser lite roligt ut. Jag får så ont att jag knappt kan använda armen i slutet av numret ;) 

Snygge Elecktra.

"Be italian"

 


Angelica, CM's assistent. Hon var verkligen en klippa igår!
 


 
 
"Jealous of my boogie"

"Top model" tjejerna och dansarna.

Efteråt blev det lite utgång med bland annat två gamla CM dansare, Carla och Jenny!
Bakom står Emily och Maria :)

1 kommentar: