lördag 10 november 2012

En underbar helg! (Och helgen är inte slut än ;) )


Kryssningen med Galaxy var jätterolig! Det var massor med folk och konstant liv och rörelse i korridorerna. Ibland kanske lite mycket liv; några deckade i trapporna, helt plötsligt kunde det dyka upp en kundvagn utanför vår dörr med folk i (?!), folk som "mös" i olika hörn, folk bråkade och slogs (det är förvånansvärt att det kan finnas så mycket hat och kärlek runtomkring en, på en gång)

(på väg upp till Stockholm)

Jag var jättetrött efter tågresan upp så nervositeten kändes inte lika stark som den kanske hade varit annars.
Först samlades vi och alla som skulle uppträda på kryssningen (Ivi Adamou, Pernilla Wahlgren, Diamond dogs m.fl.) för att gå i samlad trupp till soundchecken.
Det blev först lite försenat och sen lite stressat då det blev ont om tid men det gick bra. Vi hann inte dansa mer än en låt men det viktigaste var att vi fick känna hur stor scenen var och ifall det var halt.
Därefter fick vi äntligen vår hytt och kunde lämna våra tunga resväskor. Krullan (och alla andra) var ju smarta nog att ha väskor med hjul på men jag tog ju en stor väska att BÄRA på... (Mina axlar är inte glada på mig)
Vi packade upp och fräschade till oss för att äntligen få avnjuta en efterlängtad middag och när vi kommer ner till restaurangen "Grill House" fann vi att min ena bror och hans sambo också var med på kryssningen! Dem hämtade upp mig och Krullan från tågstationen och körde oss till kryssningen men dem sa inte att dem skulle med! Vi anade ingenting så det var en jätterolig överraskning! =D





Efter middagen var jag och Krullan med Ivi i hennes hytt för att planera uppträdandet och sätta lite koreografi: hon ville att vi skulle vara med och dansa ännu mer än först planerat =D Det var super kul och tiden gick fort! Nästan lite för fort ;) blev nästan lite stressigt i vår hytt när vi skulle göra oss i ordning och byta om inför showen.



00.47 showtime!
Ivi är grym på scen och har en otroligt stark röst! Hon har en förmåga att alltid få med sig publiken i varenda låt, de sjöng, dansade och jublade! Det blev ett lyckat framträdande (bloopers och bilder kommer ;) )
Vi var helt slut efter showen, Ivi drog sig tillbaka till rummet och jag och Krullan gav nattklubbarna en chans men eftersom vi var så trötta varade inte natten längre än till ca kl 04.00... ;)





Mer om kryssningen kommer inom kort.

Nu fortsätter helgen och hoppas att alla får en trevlig kväll!
//Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar