måndag 5 november 2012

Första kvällen!

Heej!!
Tänkte berätta lite om mina upplevelser i fredags. När jag kom dit var jag väldigt förväntansfull och såg framemot att träffa alla och börja ta ann mina assistentuppgifter! Allt var ju nytt för mig så dom visade mig hur allt fungerade och hur jag ska göra osv. I stort sett ser jag till att alla deras kläder som slängs av, viks och packas ner i påsar, hjälper till med av/påklädning, ser till att det finns vatten, sätta upp lampor bakom scen, hämta smycken o rekvisita, ljuschecka med ljustekniker, (även hjälpa dansarna med sminket ifall det behövs då jag är utbildad makeupspecialist och det är ett stort intresse för mig!)
När det var showtime hörde man musiken gå igång och publikens jubel. Kunde se allt framför mig och det kändes det lite konstigt att inte sitta i publiken denna gång..:)
För att komma upp på scenen måste man gå i en smal spiraltrappa och nerför den slängdes ALLT (förutom friserade peruker) som jag tog för att packa ner.
Under akt två det var då det började bli mer stressigt och det var roligt så man fick jobba lite. Är verkligen imponerad av hur snabbt dom klarar av att byta om och hinna ut till nästa nummer, speciellt under medleyt. Det tänker man nog inte på när man sitter i pubilken, vilken stress det är innanför draperiet, så det är roligt att vara på den sidan av scenen och få vara med om den biten!
Efter showen när gänget var ute och minglade fortsatte jag att packa det sista och städa undan i logen..ni kan se i Alexandras inlägg hur vi fick åka hem med en rejält fullpackad bil.

Ser framemot nästa gång den 7 dec!

Tänkte även berätta lite om mig själv så ni får en mer bild av mig ;) Jag är uppvuxen i Oxie som ligger strax utanför Malmö men bor nu i Småland med min mamma sedan 6 år tillbaka. Åker dock ner till Malmö så ofta det bara går då det är där jag trivs bäst!
Gick barn/fritid i gymnasiet men det är inget jag vill arbeta med. Drömmen är att jobba med smink/skönhet på något sätt i framtiden.
Jag fick först veta om CM för ca 5-6 år sen då jag är släkt med Robin/Elecktra. Mina första shower jag såg var när dom uppträdde på Indigo. Sen dess har jag varit fast ;)


Kommer börja blogga mer här så ni får veta vad jag är med om osv.

Kram Angelica

1 kommentar:

  1. ååååå du har sådan tur att du får jobba med dem! Jag vill också! Det verkar roligt!

    SvaraRadera