fredag 2 november 2012

Saxat från Facebook!

Vi i Cabaret Moulin ville bara meddela:

JEPP! - det blir en fortsättning till våren 2013 med Cabaret Moulin

Datumen är som följer:

fredag 1 februari
fredag 1 mars
fredag 5 april
fredag 3 maj

och en extrainsatt show onsdagen 15 maj [EUROVISION SHOW]


och här kommer ett riktat "shoutout" till alla som gör dessa shower möjliga!!! Ni är alla fantastiska som låter oss glänsa!! TACK SÅ OTROLIGT MYCKET och vi värdesätter verkligen så all er hjälp!

Dansarna! VAD hade vi gjort utan ert hårda jobb!! Tack för all koreografihjälp!! Ni är fenomenala på att lära så mycket på så kort tid mellan showerna! Love U!

Caseals.se - vår nya samarbetspartner! Frisörsalongen på Djäknegatan 21 som har gjort UNDERVERK med våra peruker! Helt plötsligt höjdes hela kvaliteén på showen ett par snäpp. Tack Mirela och Sandra! U rock girls!

Angelica - vår nya assistent - som ska hjälpa oss backstage med tre hysteriska, svettiga och nervösa primadonnor. Ett jobb som inte kommer bli jättelätt - men vi har fullt förtroende för dig ;-P

PC! Vår eminenta och fantastiska ljudtekniker med sin sidekick Fredrik! Våra små sötnosar.... Ni har räddat oss så många gånger och vi är så tacksamma för det. Vi kan nog skatta oss lyckliga för att ha er i vårt team och ser fram emot en fortsättning...

Elias! Ljuskillen som är grym nog att se vad vi passar bäst i för ljus. Vi är glada att du står ut med oss och fortsätt gärna se till att vi ser FAB ut på scen.

Jörgen - vår eminenta kock som ser till att våra gäster blir mätta och belåtna. Tack för all hjälp med din Catering.

Personalen på Tangopalatset under ledning av sköna Paul! Grymt arbete vareviga gång!

Malinklang.se - vår egen sömmerska/designer/superwoman som har hjälpt oss sy upp så många härliga klänningar och som tyvärr måste lämna oss för nya äventyr. Tack för all din tid du har lagt ner i Cabaret Moulin och lycka till med allt du kommer företa dig i framtiden!

Sist men inte minst (och visst är det klyschigt men ack så sant) Våra egna Cabaret Moulinare. Ni blir bara fler och fler! Vi ser att vi snart kommer passera 2000 gillare av denna sida och det är helt otroligt! Verkligen helt otroligt. Vi kommer ihåg lilla Indigo när en trogen liten skara kom och tittade på oss. Nu är ni så många och ni blir bara fler och fler. Det är för oss helt sanslöst. Tänk den som ändå bara kunde en endaste gång få sitta med er och uppleva det ni upplever med våra shower...det som gör att ni kommer tillbaka gång efter gång..
- en endaste gång få se den live..... men vi får nöja oss med att titta på er när ni ler, skrattar, applåderar och jublar. När man tänker efter så är vi nog hellre på scen och upplever det istället. Vilket drivmedel ni ger oss. Om ni bara visste.........

KÄRLEK / Cabaret Moulin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar