tisdag 6 november 2012

Såhär några dagar efter

Tisdag.... och känslan från en magisk show i fredags sitter fortfarande kvar på olika sätt - ont i axlarna, nacken, glädje och faktiskt fullständig tacksamhet att vi får chansen att göra det vi tycker är så vansinnigt roligt. Publiken gav oss ett enormt gensvar redan från första numret ... De älskade så klart Babushkas turer ute bland publiken. Vi gissar det är med skräckblandad förtjusning de ser henne närma sig, man vet ju aldrig om man är nästa man på tur att bli indragen i showen.
Elecktra sjöng så att hennes halsband sprack, vilken skam på detta vackra strasshalsband (tur för oss andra dock då hon är snygg som det räcker utan massa extra som glittrar).
Carina blev lite extra svettig när hon skulle genomföra ett nytt rocknummer då hon märkte att när låten precis ska ta slut o hon ska ta i för sluttonen så börjar låten om (som om hon behövde bli extra svettig).

Dansarnas eskapader har ni redan läst om (smärta i lungorna o axel ur led).. Men de genomförde ändå showen med enorm bravur. Stor eloge till dem alla - Show me your teeth ( vi älskar när de visar tänder )

Nu blickar vi med ENORM förtjusning fram emot säsongsavslutningen - Julshowen 7 december. Menybiljetterna tog slut i princip redan dagen efter - vilket för oss känns helt MAGISKT. Vi har fortfarande lite svårt att ta in att suget efter att se oss ha roligt på scen är så pass stort. Med detta sagt rekommenderar vi starkt att ni beger er till Oil&Vinegar, Baltzarsgatan 26 för att skaffa er en förköpsbiljett, vi har en stark misstanke att det kommer bli fullt med folk.

Men det roligaste av allt och den största nyheten är att efter showens slut (7 december) kommer dessa tre donnor komma ut o sälja sin DVD "Cabaret Moulin - Så här långt". Helt klart en dröm som går i uppfyllelse att få släppa en egen DVD.. Finns endast i begränsat antal, så missa inte din chans.

Innebörden med detta inlägg är egentligen bara ett innerligt tack....TACK TILL ALLA

Kärlek

Cabaret Moulin

2 kommentarer:

  1. Kan man förbeställa dvdn?

    SvaraRadera
  2. Det finns inga planer på att man ska kunna förbeställa dvd:n.
    Dels på grund av det rent administrativa sen är det en begränsad utgåva som vi vill kunna erbjuda på plats.

    Vi kunde inte i vår vildaste fantasti drömma om att efterfrågan skulle vara så stor som den verkar, men vi är oerhört ödmjuka inför det. Och vem vet, kanske det blir en uppföljare ?

    Vi ses i vimlet

    SvaraRadera