onsdag 26 september 2012

Cabaret Moulin tackar sina dansare

Iofs har vi redan tackat dansarna en gång redan på Facebok med följande text:

Det brukar ofta vara fokus kring våra tre olika karaktärer i Cabaret Moulin. Vi tycker klart det är kul. Men vi känner att det är dags att lyfta fram de som jobbar i bakgrunden - vår underbara danstrupp. Därför vill vi ta tillfället i akt o
ch säga att danstruppen som förstärker våra nummer gör ett F A N T A S T I S K T jobb och som lär sig så mycket koreografi månad efter månad. 



Då vi i Cabaret Moulin INTE kör samma show varje gång så innebär det klart en hel del arbete - och då vill vi uppmärksamma vår underbara härliga danstrupp bestående av Krullan, som varit med från början (som gör de flesta koreografier och som hela tiden kommer med kreativa och nyskapande ideér för CM), Alexandra (vår brunetta som vuxit från en liten "blyger" till en härlig "burlesquetjej"), våra nya dansare Cia och Laura (som är ett härligt energitillskott i gruppen och som precis som alla andra nya är lite blyga i början - men vi vet att potentialen är där och ni tjejer kommer "make them eat it")

Naturligtvis vill vi inte glömma alla våra tidigare dansare som på ett eller annat sätt bidragit till att göra Cabaret Moulin-upplevelsen än bättre. Ett genuint tack till er. (och ni vet att vi hör av oss när vi behöver vikarier) ;-)

Så från Carina, Elecktra och till och med Babushka - ett stort Tack tjejer! Ni är sjukt grymma!!




Varför inte göra det igen? Tacka dom alltså....  Ni gör ett kanonjobb!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar